Over mij

Zorgkapper Rotterdam

Joyce 

Voor nèt dat beetje extra zorg en aandacht! telefoon 06 1844 7786

Joyce van Tillo

Mijn naam is Joyce van Tillo en ik  werk al meer dan 29 jaar met veel plezier in het kappersvak. Mijn ervaring is allround, modern en stijlvol. Ik vind het werken met ouderen en mensen die net dat beetje extra zorg en aandacht nodig hebben iets extra's toevoegen aan mijn vak.


Het is zo mooi om te zien dat mensen na een uurtje persoonlijke aandacht en zorg  dan weer  een stralende lach en een mooi kapsel hebben!  Dit geldt overigens niet alleen voor ouderen, maar ook voor mensen die door omstandigheden (tijdelijk) aan huis gebonden zijn of gewoon net wat meer tijd en aandacht vragen. Bel mij gerust voor meer info of een afspraak


Ook leg ik snel een persoonlijke band met mensen en ze voelen zich op hun gemak bij mij, het geeft mij  een voldoening dat ze makkelijk met me komen praten, zelfs als ze geen afspraak hebben. Zeker in de salon maak ik hier altijd tijd voor.


En voor die mensen die net dat beetje extra zorg of aandacht nodig hebben, maar niet in staat zijn om zelfstandig naar de salon te komen, kom ik graag aan huis.  Zowel het kappersvak als werken in de zorg geeft mij voldoening. Daarom hoop ik dit nog jaren te kunnen blijven doen en zo nog veel mensen een fijn kapsel te bezorgen.


Wellicht tot ziens in mijn salon of bij u thuis!

Zorgkapper Joyce  Rotterdam  |   Abtsweg 115   |  3042 GC Rotterdam

Behandeling op afspraak T: 06 18 44 77 86   

Copyright 2019  @ Kapsalon Joyce Rotterdam - All Rights Reserved